fbpx

Ondernemersdiner

in Amsterdam

 24 Mei 2024

19:00 uur

14
Days
/
 
04
Hours
/
 
05
Minutes
/
 
55
Seconds

You missed out!

Het netwerkdiner voor vrouwelijke ondernemers

Het netwerkdiner voor vrouwelijke ondernemers
Dit is geen doorsnee grootschalig netwerkdiner waar je vertrekt zonder echte connecties te hebben gemaakt. Wij bieden iets unieks: een diner waarbij je na elk gerecht van stoel wisselt, zodat je met iedereen aan je tafel in contact komt. Ontmoet ondernemers tijdens een gezellig 3-uur durend 4 gangen diner.

Waarom deelnemen?
Dit luxe netwerkdiner is ontworpen om authentieke interacties te faciliteren onder ambitieuze professionals. Je verlaat het diner met waardevolle contacten, frisse ideeën, en potentiële nieuwe zakelijke kansen. Mis deze unieke kans niet om je netwerk in Amsterdam te verbreden op een betekenisvolle en interactieve manier.

Tijdens dit netwerkevenement kun je:

 • Mede-ondernemers ontmoeten;
 • Je netwerk uitbreiden;
 • Leren hoe andere ondernemers klanten aantrekken, productiviteit maximaliseren en werknemers aantrekken en behouden;
 • Jouw expertise delen met de groep;
 • Feedback ontvangen;
 • Geïnspireerd, energiek en gemotiveerd raken.

Wat haal je uit dit netwerk event?

Intiem diner

Wissel van stoel bij elk gerecht om nieuwe gesprekken te voeren en diepere connecties te leggen. Zo zorg je dat je iemand beter leert kennen.

Themagesprek

Het thema van dit diner draait om reflectie op de eerste helft van het jaar en het stellen van doelen voor de volgende helft. 

Driegangenmenu

Geniet van een zorgvuldig samengesteld driegangenmenu in een van de gerenommeerde locaties van Amsterdam.

Nieuwe inzichten 

Een veilige ruimte waar je om  support kan vragen. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en deel je de uitdagingen over het ondernemen. You're not alone!

Goodie BAG

Je neemt iets mee zoals een kortingscode of een leuk gadget van je bedrijf. Dit is je kans om je bedrijf te laten zien en te ontdekken wat anderen doen.

connectie

Eelke introductie kan uitmonden in een mogelijke samenwerking. Het is ook een leuk event om te netwerken. Ondernemen alleen kan eenzaam zijn. Tijd voor echte connecties. 

Voor wie is het?

Het netwerkdiner is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers, solopreneurs en oprichters van bedrijven uit alle industrieën en ervaringsniveaus. Het evenement biedt een kans om in een informele setting te netwerken tijdens een driegangenmaaltijd. Deelnemers kunnen kennis uitwisselen, netwerken uitbreiden en inspiratie opdoen zonder de druk van ongemakkelijke kleine praatjes. Het is ontworpen om zowel introverte als extraverte deelnemers aan te spreken en belooft een avond van waardevolle gesprekken en nieuwe connectie. 

Het is niet voor mensen die ondernemer willen worden, maar voor professionals die al ondernemer zijn. Voor dit netwerk event en de kwaliteit van deze events is het belangrijk dat je wel al een product of service hebt die je aanbiedt. 

Earlybird prijs tot 14 mei 

daarna 140,-

Netwerk diner

109

 • Luxe 4-gangen menu + 2 drankjes
 • Goodie bag met gifts van ondernemers
 • Een waardevol nieuw netwerk
 • Brainstorm over doelen Q3 & Q4
 • Een gezellige vrijdagavond
 • Factuur kan je op je bedrijf zetten
 • *Vegan, Glutenvrij etc. mogelijk!

Hoe werkt het netwerkdiner? 

01.


Je reserveert 

Je reserveert je plek voor het netwerkdiner. Na betaling ontvang je een e-mail met de instructies. Het is belangrijk iets mee te nemen; dit kan een item van je eigen bedrijf zijn, maar iets anders mag ook. Denk bijvoorbeeld aan een kortingscode. Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar, dus wees op tijd met reserveren.

02.


Het netwerkdiner

Zorg dat je op tijd bij het diner bent. Een intiem diner begint. Tijdens het diner zal je de kans hebben om jezelf voor te stellen, uitdagingen aan te kaarten en gaan we in op het thema 'second half of the year'. Daarnaast wisselen we van stoelen en zorgen we voor een diner waarbij je met meerdere mensen connectie kunt maken.

03.


Na het diner

Na het diner heb je de mogelijkheid om aan te geven of je je contactgegevens wilt delen. Er wordt na het evenement een lijst gemaakt met de namen van de deelnemers. Je krijgt ook een geweldige goodiebag mee. Hierin zit van iedereen iets. Dit wordt achteraf gedeeld, inclusief toegang tot een gratis netwerkgroep.

Customers served! 1
Ondernemers één dinner

Amsterdam
Meer details over de locatie volgt.

Ben jij bij het Netwerkdiner? 

Boek nu je ticket voordat het te laat is! Beperkt aantal plekken beschikbaar. Een avond vol plezier, netwerken en de kans om te laten zien wie je bent en wat je doet. Profiteer nu van een tijdelijke vroegboekkorting tot 14 mei 2024. Daarna gaat de prijs omhoog.